Tak Maja og Mikael

Tak Maja og Mikael, for en dejlig ferie. Det har været så hyggeligt og afslappende at besøge jer. Vibhar følt os meget velkomne og håber ikke vi har været til for meget besvær 🙂

Og det har været fedt at se hvordan I (fortsat) er lykkelige og hvordan Wilma stortrives. Når I synes hun er besværlig, er hun stadig den nemmeste baby jeg nogensinde har set. Viva la School of Life!! Den kan vi alle lære noget af.

Reklamer

One comment

 1. Hej dejligste drenge, det har været så dejligt at have jer på besøg. Helt cool og super hyggeligt. Det er helt bestemt jeres tredje hjem, som Frode og Vilhelm kaldte det. Der var helt stille da I var taget hjem, ingen (skide) computerspil lyde som drev mig til vanvid mere, ingen grønne soldater, ingen actionman-klistermærke-mapper, eller orange patroner der flød (jo, en I glemte en orange patron, som Wilma har haft i munden hele dagen)..det var kedeligt.
  Det var også fedt for os, at komme ud og opleve Paris igen. Du ved med den følelse af at Paris er kulissen, i den film vi har hovedrollerne i. Det var bare en perfekt dag, hvor Paris viste sig fra sin bedste side, med frie parkeringspladser hvor end vi tog hen ( thank God for sommerferie). Med solen der kyssede vores hud fra en skyfri himmel og jazzband i de små romantiske gader, så selv “Midnight in Paris” og “Amilie Poulain” blegnede ved siden af. Der var magi i luften, så ligesom vi stod og manglede et kort over Paris, fik vi stukket to kort i hånden (han gjorde det sgu godt han directoren) Mit magiske Paris, du har været mega savnet.
  Det var skønt at se drengene og Wilma sammen. Hun søgte hele tiden deres selskab og de var så gode ved hende. Hver gang hun brokkede sig, sang de. Og hun er vokset siden de kom, spiser mere, går mere og kan siden i eftermiddags vinke og mumle Hej Hej. Det er fedt!
  De er søde og ja, selvom jeg stesser vildt, når vi sidder på cafe og hun brokker sig, så er hun sgu meget nem. Min “School of Life” er cool og virker efter hensigten. Hun får sig nogle små knubs, og får spist en masse bakteriefyldte sager, når hun er på opdagelse, men jeg er overbevist om at det forhindrer de meget værre knubs senere og hun får tiltro til sig selv om omverden. Og der er mange andre gode principper ved “The School of Life”. Coming up next….
  Knus og kys til jer. sov trygt og drøm sødt….
  Vi ses snart
  Tante Maja og Onkel Mikael


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s