Skole-hjem samtale

  
Kære Vilhelm,

Dine forældre har altid været meget stolte af dig. Faktisk er vi mere end almindelig stolte af dig. I dag er ingen undtagelse.  Og i dag er vi også glade og lettet over at høre hvordan livet i skolen er en leg for dig. Vi havde skole-hjem samtale med dine tre lærer idag: Jill, Katrine og Charlotte.

De var så imponeret over den udvikling du har været igennem siden du startede. De fortalte hvordan du er blomstret op i klassen – altid med et glimt i øjet, en finger i luften og frisk på at fortælle noget i timerne. De fortalte hvordan du har imponerende let ved matematik og hvordan du virkelig har knækket koden til idræt (især Høvdingebold.) De fortalte hvordan du er vellidt af alle, altid har en leg der kan samle de andre og generelt er en super god kammerat. Du giver den gas på legepladsen i frikvarteret. Og er i dyb fokus når dagens vilde dyr skal males eller I skal øve bogstaver. Vi så kun tre kæmpe grin på tre meget glade lærer. Vi kunne jo ikke end at grine med.

Lad altid livet være en leg for dig. Vi elsker dig så højt.

Kh dine stolte forældre

Reklamer

One comment


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s