Skolestart

Jeg er blevet stor og er startet i skole i denne uge. Min nye klasse er 0.C på Brønshøj skole. Det er lidt underligt ikke længere at skulle se “de gamle” drenge/piger fra SFO’en i Frederiksberg Ny Skole hver dag. Heldigvis virker det som om der er masser af seje børn i Brønshøj. Og jeg plejer ikke at have svært ved at få nye venner. Jeg har derfor taget det hele ret roligt indtil videre. Alt er så nyt og ukendt. Men jeg synes jeg er mit gode gamle selv. Mor og far kan ikke mærke nogen ændring.

Første skoledag mødtes vi alle sammen i gymnastiksalen sammen med vores forældre. Så blev vi enkeltvis råbt op og gik så alene til samling i vores nye klasser. Jeg tror vi lavede nogle øvelser i at lære hinanden og vores navne at kende. Skoledagen sluttede kl. 12 hvor vi blev hentet. Bagefter skolen gik vi over og besøgte mit nye fritidshjem Børnehuset Bella. Der er stedet de fleste andre nye 0’ere også tager hen. Men der var ikke mange børn den dag. De andre kom vist nok først kl 14. Eller også kom de slet ikke. For de havde jo også første skoledag sammen med deres forældre.

Nu er det sådan at jeg er i skole fra kl. 8 til 14. Så kommer de fra fritidshjemmet og henter os. Når jeg bliver hentet af mor eller far om eftermiddagen er jeg træt. Jeg kan næsten ikke gå ud til bilen. Jeg kan næsten ikke spise min aftensmad. Når jeg vågner om morgenen er jeg træt. Faktisk er jeg så træt at jeg ville ønske jeg kunne sove noget mere. Så derfor vil jeg gerne tidligere i seng fra nu af.

DSCF5861

DSCF5857

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s