Den falske skolestart

Det er ikke kun Vilhelm der er startet i de kloges liga. Her kommer Frode von Tossebrille.

Jeg er i øvrigt startet hos Springbillerne i Æblehaven. Der er gruppen for de store børn som er for små til at være i skovbørnehaven. De har ventet på mig. I hvert fald har Fofus (Sofus) og Konrad, som tog skiftet fra Larverne til Springbillerne tidligere på året, glædet sig til jeg kom. Ud over jeg er blevet klogere og bedre til at styre min Skylander på Xbox’en, er jeg også stadig mit gode gamle jeg.

IMG_5729-COLLAGE

IMG_5743

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s