Min drøm om robotterne

Jeg havde en drøm. En robot angreb mig. Jeg kunne se noget af den. Den var orange. Så tog jeg den og ødelagde dens hoved. De andre fire robotter stak af. De var blå og gjorde som den orange sagde. De stak af over til deres fæstning. Jeg kørte efter dem på min motorcykel. Jeg skød efter dem og overhalede den ene og kørte over den. Far sad bag på. Vi bakkede. Så kom vi derover. Far kom før mig. Så tog far stikkontakten ud så ingen kunne arbejde på det de havde lavet og maskinerne gik i stykker. Så satte vi stikkontakten igen så alle kunne forsætte med det de arbejde med. Men det gik alt for langsomt. Slut.

Kh Vilhelm

IMG_3227

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s