U6 FA2000

I dag var jeg til første træning med mit nye hold, U6 FA2000.

Det gik faktisk ret godt. Jeg var lidt nervøs i starten men de andre tog ret godt imod mig. Vi startede med at drible op og ned af banen. Dernæst skiftedes vi til at løbe forhindringsbane med bold og spille tre-mod-tre. (Far var dommer på den ene bane.)

Jeg dækkede bolden når jeg havde den så de andre ikke kunne tage den fra mig. Jeg driblede så jeg slap fri af knibtangsmanøvrer. Og jeg spillede den ned ad banen til mine holdkammerater når de var fri. Men jeg tabte den desværre også når de, der havde trænet mere end mig, tacklede mig lige på. Til gengæld holdt jeg målet rent i de ti minutter jeg stod. Så det var faktisk en success.

Kh Vilhelm

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s