Glædelig jul

Endelig er det jul igen. Vi har ventet et helt år. Der er sket meget i mellemtiden. Men nu er den her. Vi har haft juletræ i stuen hele måneden og fået pakker hver morgen. Vi har spist risengrød mere end én gang. Tiden er faktisk gået ret hurtig på den måde. I år holder vi juleaften hjemme sammen med morfar, moster Anne og mor og far. Lige nu er mor og morfar i køkkenet for at gøre anden klar. Frode sover og Vilhelm leger i stuen med Anne.

Men det betyder også at der er gået et helt år uden at vi har vist billederne fra julen hos Maja og Mikael. Det var en sjov jul. Det er altid sjovt hjemme hos dem – selvom det godt nok var før de fik Boston. For Maja er bedre end en hund. Julemandens hjælper kom forbi med gaverne. Han så ud til at more sig lige så meget som vi gjorde.

Se alle billederne her: www.flickr.com/photos/munkejens/sets/72157642354363585

Glædelig jul alle sammen. Der er en pakke i posten til jer alle sammen. Vi glæder os til I får den.

Kh Vilhelm og Frode

DSCF8762

DSCF8802

DSCF8828

DSCF8860

DSCF8861

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s