Så er vi hjemme igen til gråvejr og leverpostej

Her er godt nok koldt og gråt i Danmark lige nu.På dette tidspunkt i Koh Chang var vores hotelværelse alleredet badet i sol på tredje time og sandet så varmt at man dårligt kunne gå på det med bare tæer. Vi var blevet advaret på forhånd. Men det niver jo at gå udenfor og man kan ikke se himlen for bare skyer når man kigger ud af vinduet. Kors, julen er jo lige om lidt. Det er helt surrealistisk. Men det er fedt at være hjemme til ens eget legetøj.

Det er godt jeg fik Netflix tilbage. Søde, søde Netflix.

Ærgerligt at man ikke rejser som Frode. Han fik lov at sove igennem drop off ved lufthavnen, baggage check-in, aftensmaden, security check og den lange gåtur ned til gaten. Thai’erne er så vilde i deres service. Tænk at han fik lov at sove igennem selveste security check’et!?! Imponerende. Tak. Det gjorde flyveturen helt udholdeligt.

IMG_2113

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s