Daddy Cool

I går havde jeg mine solbriller med i vuggestuen. Jeg havde dem på hele dagen. Selv om morgensamlingen, hvor vi synger vores navne og alt mulig andet. Og jeg havde dem på under frokosten så de voksne havde svært ved at se mig falde i søvn hen over maden.

Se lige hvilket fedt kort de voksne lavede og hang op på væggen. Børne band medlem! Det er ret cool.

Kh Frode

IMG_0806

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s