4 år

For nogen tid siden blev jeg fire år! Mor og far siger at tiden flyver og at jeg er blevet en stor dreng. På ét år er jeg gået fra Postman Per*, Duplo, sutter, bleer og andre babyting, til Transformers, Lego, decaf cafe latté, lort i underbukserne og andre seje drengeting. Jeg er blevet meget bevidst om mit tøjvalg, jeg spiller elektrisk rockguitar for alle der vil høre på det og jeg kan synge med på fars engelske rock sange i badet (red.: Vampire Weekend.) Alt dét plejer jeg ikke at ku’ – dengang jeg var baby. Så mor og far har nok lidt ret. Jeg er ved at blive en stor dreng. Fire år… Det er samme antal Stempel-pokaler som Lightning McQueen har vundet (anno 2011).

Det fjerde år markerer også skiftet fra løbecykel til ny cykel med pedaler. Cyklen, gaven, en Kokua 16″ i en feeed rød farve, gjorde skiftet simpelthen så let. Det er stadig svært at starte efter man har stået helt stille, men udover dét, har det været en perfekt start på at kunne cykle rigtigt. Kokua’en var lige et par centimeter for høj fordi saddelpinden ikke kunne komme helt ned. Men så savede vi lidt af saddelpinden og nu passer den perfekt. Tak for cyklen oldefar, mormor, morfar, Malene, Thea, Julius, Oliver, farmor, farfar og far & mor. Nu skal jeg bare lære at lave et tail whip.

Vi var nede i forhaven på dagen for at fejre sammen med familien. Og vi grillede hot dogs og spiste lagkage. Vejret var perfekt. Ser det ikke hyggeligt ud?

Se endnu flere her: flickr.com/photos/munkejens/sets/72157634386731729/

DSCF5211

Søndagen efter var vi i Frederiksberg Have med vennerne. Mor havde bagt en ordentlig bunke muffins, pølsehorn og boller. Vi havde slikposer, frugt og en masse andre gode ting. Så gjaldt det bare om at hygge og lege. Og det synes jeg lykkedes os ret godt. Tak til alle mine venner for at komme og give mig en god dag. Og nogle super fede gaver. (Lego, frisbee, fodbold, helikopter, prutte-slim, lup, transformer, motorsav og en masse andre fede ting som jeg ikke lige kan huske pt. (undskyld!))

S0055302

* Aj OK, Postman Per er nu faktisk stadig meget fin.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s