Mit navn er Frode

Hej verden,

Mit navn er Frode og jeg blev født d. 23 november 2012. Så den dag er faktisk fremover ikke længere en helt almindelig dag. Optakten til min fødsel var lidt anderledes end min brors. Hans var kort og kaotisk. Min var lang og kedelig. Vandet gik midnat mellem d. 22. og 23. Derefter var ventetiden begivenhedsløst. Omkring kl. 22 anbefalede vores jordemoder at sætte min fødsel igang med et drop. Under to timer senere var jeg ude; alle 3390 gram og 52 cm ny baby og helt uden komplikationer.

Se billeder fra fødslen her: flickr.com/photos/munkejens/sets/72157632165466944/show/

DSCF3608

Det er jo efterhånden nogle måneder siden og jeg har udviklet mig meget i tiden der er gået. Jeg er blevet rund og glad og meget iagttagende. Jeg kan næsten holde mit hoved selv og vendt rundt fra maven til ryggen og tilbage igen. Jeg har fået mere hår ovenpå hovedet men har derimod mistet lidt i nakken (munke style).

DSCF0199

Og så er jeg blevet kysset meget. Meget af mor og far men mest af storebror. Han har virkelig taget godt imod mig. Vi er allerede godt på vej til at blive bedste venner – også selvom jeg ikke kan sige motorlyde med munden endnu.

Se billeder af os sammen her: flickr.com/photos/munkejens/sets/72157632302565425/show/

Jeg glæder mig til vi kan fremvise billeder fra julen. Vi snakkes!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s