Skoldkopper


For ca. en måneds tid siden fik jeg mine skoldkopper. Der var faktisk ret mange og de generede mig en smule. Især bag ørene og i hovedbunden kløede det ret meget. Jeg var hjemme i næsten to uger. Til dels pga. en masse helligdage og fordi skoldkopperne ikke rigtig ville forsvinde helt. Tak for farmor og farfar for at være sammen med mig. Nu skriver jeg om mine skoldkopper her på bloggen så jeg kan huske til jeg bliver ældre. Mor kunne nemlig ikke huske om hun allerede havde haft det.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s