Jeg er her stadig

Det er længe siden jeg har delt noget med jer. Det er en skam. For jeg har oplevet en masse siden mors dag. Jeg har haft fødselsdag (2 år!!!), været i sommerhus med Anna, til farfars 60 års fødselsdag, været på sporvejsmuseet, en masse mere og ikke mindst været på sommerferie i solrige Barcelona, Cadaqués og Paziols. Så jeg har masser af billeder og oplevelser som ligger og venter på at blive samlet sammen. Jeg glæder mig til at dele dem med jer.

Kh Vilhelm

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s