Fastelavn

I weekenden fik jeg lov til at tæske på en tønde og spise boller med lækker vaniljecreme: Fastelavn i Software Innovation!

Jeg var til fastelavn i legestuen for længe siden og var klædt ud som en indianer med fjer i hatten. Denne gang var jeg Lynet McQeen (fra Cars, red.). Tak til min homie Oskar for lån af total fed kostume, som jeg slet ikke gad have på. Det så cirka sådan ud: http://www.eurotoys.dk/main/index.asp?site=76&vn=179-883880_128. Oskar havde bare tisset i dragten, så jeg havde kun hjelmen og bæltet tilbage. Men sejt var det.

Jeg ser lige hvordan de store gør det. Der er ingen skam i at kopiere teknikker.

Ordentlig træk i underarmen… Fokus på tønden…

…og så slipper jeg kræfterne løs med et kæmpe rabalder!

Jeg har ikke langt igen fra at kunne blive kattedronning med ét slag. Men det blev ikke denne gang. Så efter at én af de andre havde slået bunden ud og var blevet kronet, blev der tid til de lidt mere seriøse ting:

Reklamer

One comment

  1. Pingback: Fastelavn… JUBUUU « Vilhelm Ruby Kokott


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s