Jeg har 1 års fødselsdag i dag

Og i går var næsten alle mine venner og næsten hele familien samlet for at hygge. Vi ville gerne være udenfor og lege og spille kroket og kubb, men de voksne skiftede mening da det begyndte at regne, og så måtte vi blive indendørs. Vi kunne lige være der og vi sad tæt og det var rigtig hyggeligt. Udover en masse voksne så var vi otte drenge i alderen et halvt til fire år, så der var lige lovlig meget drengehørm – næste år håber jeg nogle af pigerne tør være med.

Min mor havde bagt en masse boller, og far fik mormors hjælp med at lave en kagemand nøjagtig som den hun lavede til mor da hun var barn. Eller næsten – for far lavede sit helt eget design, selvfølgelig. Far havde meget travlt med at skænke varm cacao og dele godter ud, så han fik ikke så mange billeder i kassen, men nedenfor har jeg lagt de bedste.

Tak til alle jer som kom og festede med mig. Og tak til alle jer som sendte kort, hilsener og varme tanker. Glæder mig til at kunne fejre jer!

Reklamer

2 comments


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s