Paris je t’aime

Så er vi kommet til Paris. Efter et påskebesøg hos familien i Kiel kørte vi hele den lange vej i Volvoen. Det var en lidt strabadserende tur med meget kø ned gennem Tyskland, så jeg valgte at overlade rattet til far og sove mig gennem det meste.
Vi bor i tante Majas lejlighed i 15′ arr., og hun bor sammen med min nye veninde Ruby i Marais. Vi går mange lange ture og jeg hygger mig i min vogn. Når bare jeg er mæt og har en ren ble er det faktisk rigtig hyggeligt at sidde der.
I går var vi på sushirestaurant med Maja og Ruby og på vej hjem tog far dette billede ved Louvre.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s