Vi hygger totalt meget

Og spiser fignestænger og millionbøf og leger med bolde og biler og læser drømmehaven og duplo og ser på regnvejr og kornmarker. Vi har været i Aalborg og besøge oldemor Vibeke og været ude at shoppe med søde moster Anne og mormor. Jeg fik en ny ven på restauranten hvor vi fik dejlig kartoffelkage. Han havde hvidt forklæde på og kom med vores mad. Jeg er forvirret… Det kan da vel ikke være derfor at jeg så godt kunne lide ham???


Amme namme nam!
Du skal også smage.


Der går ikke lang tid før jeg ikke længere behøver støtte til at gå.


Drømmehaven bliver aldrig kedelig. Jeg gætter på jeg efterhånden er halvvejs igennem. Men det er også en ret tyk bog. Kan anbefales.


FIGEN!!!
Mor, stik mig lige en Castus-bar.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s