Billeder fra Chiang Mai

Så har min far endelig fået lagt de første par billeder fra vores tur til Thailand ud, nemlig billeder fra den første uge i Chiang Mai. Se hans indlæg her: Thailand 2010: Chiang Mai.

Man kan godt se at han ikke har haft mig som hans primære motiv. Der er nemlig væsentlig færre billeder af mig, end hvad jeg synes er passende. Han har nok mere forsøgt at fange stemningen i byen end at dokumentere mine svedkrøller i nakken.

Se alle billederne her: www.flickr.com/photos/munkejens/sets/72157623610737524/

IMG_9837

Som far skriver, så fik jeg overordenlig god behandling i Chiang Mai. Jeg fik så mange nye venner og så så mange nye spændende ting. På billedet nedenfor, kan du se vi kørte med songthaew. Song betyder “to” og thaew betyder “rækker”. Altså en lille taxi med to rækker bænke overfor hinanden på ladet. Man kunne se hele byen når man kørte med sådan én.

IMG_9711

Jeg vil lige minde dig om at jeg skrev en hilsen mens vi var dernede: Hilsen fra Chiang Mai. Måske fik du ikke læst den i første omgang. Men den kan være god at have i tankerne når du ser billederne.

IMG_0104

Jeg vil meget gerne afsted igen. Bare at se billedet hvor jeg tager en dejlig lur i en hængekøje af bambus, får det til at gibbe i mig. Vejret, maden og de flinke mennesker gjorde turen uforglemmelig for mig. Jeg tror jeg voksede for et halvt år på den tur.

P1010691

Reklamer

One comment

  1. Pingback: Thailand 2010: Chiang Mai « Daniel Kokott


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s