Far har klædt mig på som en kylling i dag

Jeg mangler bare de røde strømpebukser. Men tag ikke fejl… jeg galer som en hane!

Reklamer

5 comments

    • det er jeg virkelig ked af. jeg blev bare så betaget af den at jeg måtte tage den med ned i kantinen. lavede Nir og Cecilie en ret med kylling? fordi så er den nok blevet spist. eller måske har den forputtet sig på glaspladen med maden. i hvert fald må du undskylde at jeg glemte den.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s