Badedyret

Jeg har badet rigtig meget mens vi var i Thailand. Jeg ved godt at det er dejligt med havvand, men det smager altså ikke godt og så synes jeg de der bølger er lidt uforudsigelige. Så når vi var ved stranden så foretrak jeg altså bare at få lov at sidde i bar numse og lege med noget spøjst noget, som hedder sand. Mor og far har lovet at jeg nok skal få lov at lege mere med sand når vi kommer hjem.

IMG_0406

Sjovere var det at være i vandet i poolen. Så kunne jeg pjaske rundt med min badehund uden at bekymre mig om at blive væltet omkuld af en pludselig bølge fra en longtailboat.

IMG_3761

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s