Mine flygtige smil er langt om længe blevet fanget

Mor og far har forsøgt at fange mine smil på billeder i lang tid. Men indtil nu har jeg snydt dem noget så grusomt. Nu lader det dog ikke til at jeg kan holde dem tilbage længere. Der er nemli’ bare så meget at smile af. Og så er der selvfølgelig også billeder af mig fuldt koncentreret – om at opdage verdenen eller at sove.

IMG_6238

IMG_6141

IMG_6087

Reklamer

2 comments


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s